Post by lmaspivatense on Mar 16, 2022 14:56:43 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tears of Themis ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tears of Themis IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gra hakerska (dużo złota) ▞▞▞
▞▞▞ Tears of Themis 2022 version ▞▞▞
Gra wygląda fajnie, ale byłoby fajnie, gdyby była opcja gry jako facet
cacy mmm
Mihoyo nie dba o swoją bazę graczy
Uwielbiam fabułę, osobistą fabułę. Wszystko. Kocham Artema, Mariusza osobiście. Mam nadzieję, że osobista i główna historia wkrótce się zaktualizuje. Tęsknię za głosem Artema w jego historii i głównej.
Podobała mi się gra. edytowano: Awarie stają się coraz bardziej zauważalne.Nic już tego nie naprawi. Nadal nie lubię harmonogramu. To wciąż to samo, co zwykle, zły dzień i per se. Czuje bałagan.
Tears of Themis to gra pełna rzeczy! Tak pełny, że nie mogłem za nim nadążyć i musiałem odpuścić. Oprócz głównej historii jest wiele rzeczy (w tym dzienniki), do których codziennie wracasz. Wszystkie wydarzenia są fajne, ale jasne jest, że gra się opłaca. Możesz zarządzać jako gracz f2p, ale nie dostaniesz kart MR, tła i wszystkiego, co personalizuje grę dla gracza bez wydawania gotówki. Fakt, że jest darmowy i ma CZTERY pakiety głosowe, z częściowym podkładem głosowym obejmującym całą główną historię i niewielką część wydarzeń, jest niesamowity. Interaktywne części historii są wciągające, a praca mojego mózgu poza czytaniem historii była fajna. ToT nie jest złą grą, w rzeczywistości nazwałbym ją dobrą grą, po prostu wymaga ode mnie zbyt dużego zaangażowania czasu, którego nie chcę poświęcić podczas grania w moje siedem innych gier na telefon.
Nie mogę zalogować się na stronę z kodem realizacji, ponieważ coś głupiego, jak niemożność zalogowania się na moje konto LOGO GOOGLE JEST TYLKO DO POKAZANIA tak jak wtedy, próbowałem wpisać e-mail i hasło i stało się to nowe konto, ale po zalogowaniu się gra to wciąż moje stare konto - po prostu niech to ma sens. Szkoda, bo bardzo lubię tę grę. Dużo.
Kiedy naciskam recenzję fabuły, gra się zawiesza. Poza tym to świetna gra.
Nie jestem pewien, czy jesteśmy. Ale czy znów możemy zobaczyć wideorozmowy ze specjalnych kart? Jeśli tak, gdzie mogę je znaleźć? Jeśli nie, to szczerze żałuję, że nie będzie można ich ponownie zobaczyć.
Nie mogę grać w tę grę na Androidzie. Gra zawiesza się po otwarciu. Zaktualizowałem mój WebView. Łączę się z Wi-Fi. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę. Napraw ten problem; dotyczy to również innych graczy.
MIhoyo i gra otome TAK
Tak dobrze. Świetne wydarzenia, świetne historie z kart. Odświeżenie AP jest w rzeczywistości całkiem dobre. Dostajesz napoje energetyczne i dość często i nie musisz wydawać S-chipów w przeciwieństwie do innej gry (Ahem genshin...)
Uwielbiam to, że MC jest prawnikiem. I nie jakaś głupia dama w niebezpieczeństwie. Ale mam nadzieję, że będzie więcej odcinków głównego wątku. Jedną rzeczą, która mnie frustruje, jest system debat, który jest tak trudny w miarę postępów. Wiem, że to jest gacha, ale naprawdę chciałbym, aby debata nie była tak trudna. Spędzasz więcej czasu na szlifowaniu/ulepszaniu kart, zamiast rozwijać fabułę. Miej też nadzieję, że będzie więcej romansów z różnymi zakończeniami do odblokowania dla każdego mężczyzny i interaktywnymi wyborami, które doprowadzą do tych zakończeń.
Tears of Themis 模擬 fles
Aplikacja ciągle się zamykała, gdy próbuję ją otworzyć, ponownie pobrać, a nawet wyczyścić pamięć podręczną, nic nie działa
Gram w tę grę od jesieni 2021 roku i jest całkiem fajnie! Lubię historię, postacie i śledztwa. Jednak ciężko jest zagrać nawet w dobrą grę, jeśli gra ciągle się zawiesza. Czasami gra działa dobrze przez kilka tygodni, a następnie zawiesza się na kilka dni lub tygodni za każdym razem, gdy próbujesz otworzyć aplikację. Mój webview jest aktualny, podobnie jak inne moje systemy telefoniczne. Chciałbym, żeby naprawili jakikolwiek błąd lub problem, który powoduje ten problem tak wielu osobom.
Naprawdę bardzo kocham tę grę, ale nie mogę przejść pewnego poziomu, mimo że jestem na niższym poziomie, poza tym gacha jest STRASZNA, dosłownie, szczególnie jeśli jesteś graczem f2p, takim jak ja. Potrzebujesz 100 pociągnięć, aby otrzymać kartę, którą chcesz lub nie! Chciałbym, żebyście mogli rozdawać karty o wiele łatwiej, na przykład przez szczęście, a nie przez gwarantowane rzeczy, tak jak to zrobiliście w Genshin, tbh ta gra i genshin są dobre, ale dają klimat gry typu pay-to-win 😕👍
Aplikacja ciągle się zawiesza nawet po ponownej instalacji. Co to jest? To się nigdy wcześniej nie zdarzyło.
Jest dużo do czytania, ale wizualnie jest tak pięknie. Również dzięki za wspaniałe podciągnięcia drugiego dnia, Mihoyo, teraz daj mi trochę szczęścia w Genshin proszę hahaha <3
Fabuła jest fenomenalna, postacie są dobrze napisane, grafika wysokiej jakości, ale gra ma kilka kluczowych problemów. O wiele więcej pracy wymagała oprawa graficzna postaci. Niestety, wszystkie postacie mają tę samą szczupłą chłopięcą budowę. Inną kwestią są wydarzenia.Chociaż są wystarczająco satysfakcjonujące, są boleśnie nużące do tego stopnia, że nawet przestałem je robić. Naprawdę mam nadzieję, że poprawi się w przyszłości, ale tak jak jest teraz, po prostu nie jestem zainwestowany, może częściowo z powodu nie znalezienia nikogo gorącego.
Tears of Themis Simulator jznr
Ledwo mam jakiekolwiek narzekania. Historia jest naprawdę dobra, debat nie da się pominąć, ale może niedługo (nie zabierają tak dużo, jeśli jest jeden lub dwa), gacha imo jest całkiem przyzwoite, miałem szczęście, że dostałem wszystko, czego chcę, ponieważ f2p, a karty są warte wszystkiego, ich historia jest bardzo piękna. Nie trzeba grindować tony, aby uzyskać lepszą talię (rzeczy opcjonalne), niektóre wydarzenia od czasu do czasu, nagrody wystarczająco dobre, gdy pojawi się sztandar, chyba że masz pecha. Nie znalazłem lepszej gry otome niż ta.
Nie mogę otworzyć tej gry od 2 dni temu. Zawsze jest wymuszane zamknięcie i dzisiaj, kiedy wysłałem e-mail do CS, został zablokowany.
Tak bardzo kocham tę grę, gry otome są fajne i wszystko, ale to jest najlepsza, w jaką grałem. Wszystko jest po prostu idealne, uwielbiam fabułę, postacie, dosłownie wszystko. Moim jedynym życzeniem jest, aby tłumaczenie było dokładniejsze, ponieważ przeczytałem karty z serwera CN. Tłumaczenie nie było w 100% dokładne i czasami jest dużo literówek i błędów gramatycznych. Mam nadzieję, że to da się naprawić. Ogólnie rzecz biorąc, jest to niesamowita gra, uproszczeni chińscy aktorzy głosowi spisywali się bardzo dobrze. Idealny!
Wystarczy napisać 1, aby zwrócić na to uwagę deweloperów, gra jest naprawdę fajna, jej problem wyraźnie zalewa recenzje. Dosłownie KAŻDA aktualizacja gry, użytkownicy Androida mają mnóstwo problemów. Webview nie robi nic przynajmniej dla mnie od tygodni, a potem nagle jakoś znowu działa. Nigdy nie miałem tego problemu w grze. Czy twórcy mogą po prostu dowiedzieć się, dlaczego każda aktualizacja gry powoduje całkowitą awarię gry?Już w to nie gram tylko dlatego, że każda aktualizacja jest frustrująca
gdzie u diabła poszła moja miesięczna karta?Zapłaciłem za to, a potem od razu zniknął, napraw ten problem, obsługa klienta też nic nie robi (´;︵;`)
Gra nie ładuje się już po ostatniej aktualizacji. Ciągle się zawiesza na stronie logowania
Tears of Themis Simulacije zbwd
Naprawdę lubię tę grę, ale po ostatniej aktualizacji (Android) ledwo mogę w nią grać. Zrobiłem wszystko, co w mojej mocy, aby spróbować naprawić to sam, ale ciągle się zawiesza, gdy próbuję grać, więc nie mogę teraz nawet uczestniczyć w wydarzeniach.
Naprawdę lubię w to grać. Uwielbiam projekt graficzny i fabułę. Dopiero zacząłem grać, więc nie jestem jeszcze do tego przyzwyczajony, ale ogólnie bardzo mi się podoba.
Wygląda na to, że nie można przejść przez ekran logowania. Aplikacja ciągle się zawiesza.
<a href=""></a>
Uwielbiałem tę grę, ale teraz cały czas się zawiesza. Nie ma znaczenia, z jakim internetem jestem połączony i czy korzystam z danych. Próbowałem usunąć i ponownie pobrać, ponownie uruchomić telefon... nic nie pomaga. Problem zaczął się w ciągu ostatnich kilku tygodni. To naprawdę frustrujące, ponieważ ZAPŁACIŁEM już za miesięczny abonament, który daje mi nagrody za codzienne sprawdzanie, a teraz nie mogę nawet z niego skorzystać.
Został oceniony na 5 gwiazdek, ale nie mogłem zalogować się do gry od ponad 24 godzin. Natychmiast zawiesza się na ekranie ładowania. Aktualizacja: Odinstalowałem, ponownie zainstalowałem, ponownie uruchomiłem telefon, zaktualizowałem do najnowszej wersji i wyczyściłem pamięć podręczną, a żadne z nich nie działało dłużej niż godzinę. Aktualizacja 2: wiele przeformatowałem w telefonie i działa. Gra nie działa dobrze z nową aktualizacją Androida.
Gra (detektywistyczna) wysokiej jakości zarówno w pisaniu, jak i w dziale projektowym, plus kilka elementów symulatora randkowego, ale musisz mieć świadomość, że chociaż jest darmowa, wiąże się z nią wiele warunkujących zarabianie pieniędzy. _Mógłbyś_ grać w f2p, ale w zależności od szczęścia możesz stracić pewne ograniczone czasowo, losowe nagrody (karty kolekcjonerskie, które mają najlepszy aspekt gry - fabułę - powiązaną z nimi; byłoby miło, gdyby istniała alternatywa). Mimo to polecam go do pisania.
Nie jestem gejem…ale…tak
Mam bardzo małą koncentrację, więc zagram w grę i po pewnym czasie stracę zainteresowanie, ale gram w tę grę konsekwentnie od jej wydania! Postacie są sympatyczne, grafika jest niesamowita, a fabuła (choć wtedy nieco ograniczona) jest intrygująca!! Dałbym tej grze 5 gwiazdek, ale mam z nią problem lub dwa. Po pierwsze, jeśli będę w to grać zbyt długo, zacznie się zawieszać i ostatecznie zawiesić lub spowodować ponowne uruchomienie telefonu. Dwa to trochę trudne do zdobycia karty, które chcesz bez płacenia.
Uwielbiam sztukę i fabułę! Funkcje gry w karty są łatwe do zrozumienia!Czekamy na nadchodzące wersje
Bardzo fajnie, ale to tylko dla dziewczyn
Popraw tekst profilu. Nie mogę nawet napisać litery „F” bez napisu „Wykryto nieprawidłowe znaki”. Nie dostaję żadnego powiadomienia z gry, mimo że na to pozwoliłem. Chcę wiedzieć, kiedy moja energia jest pełna
To fajna gra, ale ładowanie trwa zbyt długo. Czy możesz to naprawić?
Tak bardzo kocham tę grę! i oczywiście 5 gwiazdek za to!!! Ale ostatnio doświadczam wielu... awarii??? bo za każdym razem, gdy otwieram grę, po prostu się zamyka. PLS DO SMTH ABT IT MIHOYO MUSZĘ ZALOGOWAĆ SIĘ DO GRY, ABY MOGĘ UKOŃCZYĆ WYDARZENIE, KTÓRE BARDZO NIE CHCĘ PRZEGAP
zawiesza się przed zalogowaniem po ostatniej aktualizacji systemu operacyjnego? nigdy wcześniej nie miałem tego problemu. próbowałem go odinstalować i zainstalować, nie działało. jestem pewien, że to nie jest pamięć mojego telefonu, ponieważ wciąż mam dużo miejsca. nie mogę nawet grać w tę grę.
kocham luke, ale daj nam więcej s-chipsów ):
Tears of Themis Simulátory thlu
ogólnie niesamowita gra! Gram od premiery globalnej, ale dość szybko wypaliłem się i zmęczyłem tą grą (po 4-5 miesiącach)
Gra jest fajna, postacie są świetne, mechanika nie jest zbyt skomplikowana, ale mój Boże, ta gra ma kilka poważnych błędów. Często się zawiesza, właściwie miałem miesiąc, w którym gra w ogóle się nie zawieszała, ale zaczęła się od nowa. Nie mogę nawet wejść do gry. Odinstaluj i zainstaluj ponownie, najnowsza aktualizacja, żadna ilość poprawek nie zatrzyma. Twórcy naprawdę muszą sprawdzić, dlaczego tak się dzieje.
Nie będę kłamać? Miałem najgorsze doświadczenie. Najpierw logowałem się na konto Google i działało bez problemu, mogłem grać od wczoraj. Ale dzisiaj ciągle otrzymywałem błąd, że konto osoby trzeciej nie jest jeszcze zarejestrowane, a nawet kupiłem kilka rzeczy w grze. To jedno, drugie: ciągle się zawiesza podczas gry. Pomysł jest niesamowity, ale jestem naprawdę rozczarowany.
Nawet nie wypróbowałem gry. Czemu? Ponieważ zamiast pobierania wszystkiego od razu, każą ci pobrać grę, a następnie takie rzeczy, jak linie głosowe i efekty dźwiękowe w grze. Jeśli nie masz zamiaru pozwolić nam pobierać wszystkiego na raz, daj nam przynajmniej opcję w grze, aby nie pobierać linii głosowych ani efektów dźwiękowych. Zasadniczo to tylko oni otrzymują bezpłatne wizyty i pliki do pobrania od osób, które nie mają miejsca na telefonie
Ciągłe awarie, gdy próbuję otworzyć aplikację
Co się dzieje? Nie mogę grać w tę grę. Gra wysyła mnie tutaj, aby zainstalować nową aktualizację, ale nie ma aktualizacji?