Post by lmaspivatense on Mar 16, 2022 14:50:48 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai, kad gautumėte daugiau išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Witch 3 Saga 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas man niekada nenuobodus. Ta, kurią vertinu labiausiai.
Gerai
Bubble Witch 3 Saga Hjernegymnastik mqiv
Žaidėjas saugokis, šis žaidimas kenčia nuo daugybės atsitiktinių bs, kurias sukūrė kūrėjai rng. Po 200 LVL jie beveik priverčia burtus naudoti beveik kiekviename lygyje. Su daug sėkmės galite išsiversti be. Jis turi blogą mechaniką, pavyzdžiui, burbulus, kurie suteikia daugiau judesių mainais į daug mažiau pradedamų judesių. Priešingu atveju žaidimas kenčia nuo blogų meniu sistemų, sukurtų tam, kad sutrukdytų leisti pinigus. Kodėl hard lvls duoda bilietus su nuolaida tik pinigų išleidimui? Kodėl iššokantys langai rodomi kiekviename LVL?
Aš žaidžiu pirmąją burbulinę raganą. Paskutinį kartą žaidžiau 2014 m. Šis posmas lengvesnis nei pirmasis. Ši versija turi galimų patobulinimų, kurie jums padės. Daug kartų galiu sukaupti 2–6 valandas nemokamo žaidimo. Net ir itin sunkius lygius, kad išlaikytumėte, nereikia nieko pirkti, kad galiausiai išlaikytumėte lygį. Jūs tiesiog turite žaisti pakankamai ilgai (nors ir varginantis), kad įgytumėte pastiprinimų, kurių reikia norint jį įveikti. Jei jums patinka suderinti žaidimai, manau, kad jums patiks šis.
Labai laiką trunkantis zaidimas
Man tai neveikia... Atidarau programą ir uždarau.
gerai!
Laiko žudikas
neblogas
Reikia geresnių specialių iššūkių ir įvykių ..žaidimas tampa šiek tiek nuobodus, visada tas pats lygis po lygio, bet be to, jis yra šaunus
Smagu, kai iš tikrųjų gali žaisti. Gavau žaidimo pranešimą, kuriame sakoma: „Puiku! Jūs pagerinote savo pirmąjį medalį“, ir jokiu būdu negaliu jo apeiti. Ji man nurodo paliesti tam tikrą dalyką programoje ir neveikia, kai bandau. Taigi dabar negaliu žaisti žaidimo.
Kvailas žaidimas, aš bandžiau 50 kartų išlaikyti 39 lygį, bet vis tiek negaliu jo išlaikyti. Kaip smagu žaisti vienoje lentoje 50 kartų. Ne linksma.
Labai apmaudu, kad šiam žaidimui reikalingas itin greitas tinklas, nes norėjau atkurti ugnies žavesį per reklamą, bet skelbimas nebuvo rodomas, nes buvo geras tinklas, nors rodomas pranešimas „nėra ryšio“. Daugiau nei 1 metus nėra jokių naujų įvykių atnaujinimų 😠😡, išskyrus Fairy Dash ir Royal Pass.
Negaliu žaisti žaidimo, nes atsisiunčiau naujausią žaidimo versiją, padėkite man. Norėdami ištirti vietovę, yra parašytas įspėjimas, o po to nieko neįvyksta
Geriausias laikas žudikas ir po 9 mėnesių pertraukos iš žaidimo, vis tiek. Pats geriausias laikas. Žudikas kada nors.
Jis vis užgęsta žaidžiant
Šis žaidimas yra labai geras žaidimas, tam tikras iššūkis yra labai geras, o žaidimo burbulai yra labai geri
puikus
Modern War Choppers: Shooter แอ็กชัน dzb
Atnešė papildomų daiktų ir neparodė, ar šis žaidimas mus nuvilia.
Nedaug reklamų ir mažai moka žaisti. Žaidimas tikrai patiko ir galvojau išbandyti kitus jų žaidimus. TAČIAU, aš pasiekiau lygius su kvaila sušalusia varle. Kelias dienas žaidžiau jais ir ką tik ištryniau žaidimą. Man gana gerai sekasi žaisti žaidimus, bet varlė, kuri šokinėja ir visur palieka sušaldytus daiktus, yra per daug. Jei pateksite į ekraną, kuriame yra penki iš šių dalykų, galite pamiršti jį praleisti nenaudodami magijos, ty pinigų. Šokinėjančios sušalusios varlės privertė mane ištrinti.
zjb
Sąžiningai, žaidimas man labai patinka, bet jame yra per daug iššokančiųjų langų ir mano telefonas to negali susidoroti. Galiu žaisti tik 2-3 lygius, kol mano telefonas užstringa dėl visų „prisijunk prie šios komandos dėl prizo!!!“ Ir "pažiūrėk į savo progresą reitinge!!!" Norėčiau, kad būtų mygtukai, kuriuos galėčiau spustelėti, kad patekčiau į komandos puslapį arba reitingo puslapį, o ne visi šie automatiniai iššokantieji langai, sugriaunantys mano žaidimą.
Puikumelis💜💜💜
Bubble Witch 3 Saga Пъзели piw
Hmm..žaidimas gana geras, todėl daviau jam 5, bet kartais jis užstringa ir aš turiu atlikti lygį vėl ir vėl, net jei laimėjau, bet apskritai tai geras žaidimas <3
Bubble Witch 3 Saga Παιχνίδια παζλ esl
Man patinka progresuojantis kiekvieno lygio sunkumas. ir man patinka burbulų žaidimai. Taigi kodėl aš jį pašalinau pirmą kartą? Visiškai pamiršau, kaip erzina gauti visas šias „žvaigždžių dulkes“ už jūsų pastangas, kurios VISIEKIAI neduoda nieko, išskyrus tai, kad perka jums kvailus jūsų namo atnaujinimus, kurie neturi nieko bendra su jūsų žaidimo gerinimu, o jūsų aukso luitai dingsta taupyklėje. mokėti atidaryti. Iki pasimatymo, burbulinė ragana.
Bubble Witch 3 Saga Puzzle qcjo
liux
Pagaliau cra cra strateginis žaidimas. Tai puikus būdas išlaikyti tvirtą ranką ir susikaupti!!!
LOVE, MYLĖTI šį žaidimą! Jie buvo linksmi ir atnaujinami, o aš žaidžiu nuo praėjusių metų spalio mėnesio!!
Gyvenk šiuo žaidimu. Tikrai smagu ir sudėtinga.
Bubble Witch 3 Saga Головоломки mxl
Man patinka žaidimas, bet jis šąla ir trikdo. Užtrunka per ilgai, aš nežinau, kiek kartų turėjau pradėti iš naujo, kai buvau už vieno ar dviejų kadrų dėl užšalimo
Itin lėtas ir vėluojantis, kartais beveik negrojamas. Žaidime vienu metu bandoma sudaryti šešis skirtingus dalykus, o milijardas iššokančiųjų langų priverčia jus dalyvauti šalutiniuose žaidimuose, net jei jums tai neįdomu. Man nerūpi nei namų puošimas, nei „konkuravimas“ su atsitiktiniais žmonėmis, aš tiesiog noriu pūsti burbulus. Labai klastingas ir klaidinantis mokėjimo už laimėjimą aspektas – žaidimas išmeta į tave valiutą, bet tada tu turi susimokėti, kad ja pasinaudotum. Ne kietas.
Jei žaidžiant šį žaidimą manęs dar kartą paprašys atsisiųsti kitą King žaidimą, jis bus pašalintas. Kitaip neblogai. 2-asis Bubblewitch buvo geresnis. Mažiau gudrus.
Užėmęs 1 arba 2 vietą visuose lygos iššūkiuose, dabar mėnesiui įstrigau nuo antros iki paskutinės lygos, nes nebėra lygių. Nepaisant to, kas jame sakoma, negalite grįžti atgal ir atkurti ankstesnių lygių, kad gautumėte daugiau žvaigždžių. Be to, esant aukštam lygiui, praktiškai neįmanoma žengti į priekį (pamiršti apie pirmojo bandymo ženklelį) neperkant judesių/aukso. Gėda man, nes jie iš manęs gavo per daug pinigų, bet aš pagaliau pašalinau.