(Android/iOS) Zombie War Idle Defense Game امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید
Feb 3, 2022 4:15:46 GMT -8
Post by tidetesiny on Feb 3, 2022 4:15:46 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Zombie War Idle Defense Game 2022 version ▞▞▞
بازیش عالیه
بازی بسیار هیجان انگیز
دیوار پرداخت تضمینی. 90 درصد از وقت شما تماشای ویدیو است تا بتوانید سطح خود را بالا ببرید. بازی سریعتر از آنچه می توانید بدون صرف پول نقد پیشرفت می کند.
من دوست دارم
Zombie Idle Defense + Mod – بازی آرکیداکشن چالش برانگیز “دفاع در مقابل
چرا بازی به این خوبی اینجوری شد اگه درست نکنین پاکش میکنم ها😜 تحدیدکردنم بلد نیستم
عععععععععععاااااااااااااااااااالللللللللللللللللللللییییییییییییییییییی
بدک نیست
باز دانلود APK تصاویر Elega KWGT 1.5.0 Patched
خوب است
این بازی خیلی باحاله بچه ها دانلود کنید
بازی مناسبی است، اما به نظر نمیرسد که توانایی ویژه تفنگ galling آن را فعال نمیکند.
راه خوبی هم برای مدتی از بین بردن
😡😠😤😤
بهترین بازی دفاعی
بازی نقش آفرینی زامبی لند - Zombieland Jump into the shoes of your favorite characters in this zombie idle defense game and blow endless zombie brains out.
من فقط این بازی را دوست دارم
بد نیست
بازی Nyc اما حذف idel rewards .
من یک بررسی 5 ستاره ارائه می کردم که به نظر می رسد یک بازی پولی است. من را اشتباه نگیرید درست است فقط به راه های بیشتری برای بدست آوردن قطعات قهرمان و ارتقاء مواد بدون نیاز به خرید با پول واقعی نیاز دارد.
Zombie Idle Defense – دفاع در مقابل هجوم زامبی ها یک بازی تفننی و سرگرم
مومومومومومومومومومومآمآموموموم آپذرنزوژزپژکژسکژپویویگکطمکزکبکیوی
SOO TRASH SO GARBAGE OUR GARBAGE
بازی جالبی هست ای کاش میشد کسب درآمد ازش ..موافقید پیشنهاد بدین
zombie war idle defense game مود و هک شده پول بی نهایت برای اندروید کد قرمز! تکرار می کنم کد قرمز! جنگ زامبی ها به وقوع پیوسته
به این بازی معتاد شده است. ممکن است برای برنده شدن هزینه کنید، یا فقط تبلیغات را برای برخی از جوایز تماشا کنید. یک بازی که می تواند ساعت های خسته شما را پر کند. تنها مشکلی که با آن روبرو هستم این بود که واقعاً نمی توانم با فیس بوک خود پیوند برقرار کنم. برای پیوند با حساب فیس بوک من خطا را نشان می داد و حتی گزینه ای برای تبلیغ حساب Google به خوبی وجود نداشت. تعجب می کنم که اگر اطلاعات از دست رفته باشد، آیا هنوز می توانم از آن بازیابی کنم؟ متشکرم
وقت گذران
سرگرم کننده است خوبه این بازی را چطوری حک کنیم
اجازه خرید نمی دهد وقتی تبلیغی را برای هدیههای رایگان تماشا میکنید، قفل میشود. مزاحم نشو.
Idle Defense Game 82 – بازی آرکید – کلیکر “جنگ زامبی” اندروید ... بازی اکشن و هیجان اور نبرد با زامبی ها اندروید نسخه معمولی + نسخه مود …
عالی عالی
همیشه به صفحه اصلی برمی گردد، زیرا معتقدم کار نمی کند
من یک بسته 9.99 دلاری خریدم و پاداش بسته را دریافت نکردم. هیچ راهی برای تماس با آنها برای درخواست پاداش یا حتی بازپرداخت وجود ندارد. پس از رفع این مشکل، رتبه من تغییر خواهد کرد.
خیلی خوبه
بازی خوبی نه خیلی تخته
قشنگه
بازی سرگرم کننده ای بود و بعد از آخرین آپدیت بازی من همیشه کرش می کند و بازی را پاک کردم و دوباره دانلود کردم و مشکلی نداشت. همچنین بعد از انجام این کار، حتی با وجود داشتن یک حساب کاربری، تمام پیشرفتم را از دست دادم!
بعد از آپدیت اخیر، نمی توانم به عرصه وصل شوم. و مناطق دیگر به من اجازه اتصال نمی دهند. من قبلاً فقط می توانستم از طرح داده خود استفاده کنم.
این بازی آنقدر خوب است که در نقشه بعدی هستم و برجک یخی را دریافت می کنم
Idle Defense Game نام بازی زیبا و مهیج در سبک بازی های آخرالزمانی و زامبی کشی می باشد که توسط ONESOFT ساخته و برای اندروید عرضه شده است. خود را.
شیرین مثل جهنم
در ابتدا 5 ستاره بود اما از زمان آخرین آپدیت بازی غیرقابل برد و غیر قابل بازی است. دشمن را نمی توان هر چه که باشد کشت. در حال حاضر در نقشه 9 و اکنون باید تمام راه را به نقشه 5 سطح برگردید تا بتوانید دوباره یک سطح را بدست آورید.
دستهها بازی هک شده - سیب ایرانی
نیاز به بهبود دارد اما برای ارتقاء سطح تا کنون سرگرم کننده است
اشکالی نداره من پسر خوبی هستم
این بازی بیشتر بدانید
سلام من سازنده این بازی هستم امیدوارم بازی خوبی درست کنم
خسته کننده، بدون دستاورد گوگل...
Idle Defense Game – جنگ زامبی از دیگر عناوین ساخته شده در سبک بازی های کلیکر با تلفیق سبک های استراتژیکی و به خصوص برج دفاعی (TD) است که در دسته
ل عِتنطتیلدتگزباز